Opis
Filety z anchois Vicente Marino 80G
Filety z anchois Vicente Marino 80G Filety z anchois z Morza Śródziemnego przetwarzane na Sycylii, mekce miłośników ryb w puszkach. W rzeczywistości trzeba wiedzieć, że ta wyspa zawsze miała wspaniałą tradycję w produkcji specjałów z owoców morza, niezależnie od tego, czy są to tuńczyk, czy anchois; w niektórych przypadkach to rybacy z Sycylii eksportowali tę starożytną wiedzę i nauczali „włoskiego” sposobu na najlepsze konserwowanie produktów morskich.
Do tej pory marka Vicente Marino to już nie tylko sardele należące do największych i najsmaczniejszych na świecie, ale także cenione tuńczyki poławiane u wybrzeży Kantabrii. Z gastronomicznego punktu widzenia smak białego tuńczyka lub bonito z Północy gotowany w solance i konserwowany w oliwie z oliwek jest prawdziwym przeżyciem. Oprócz sardynek, makreli i tuńczyka błękitnopłetwego, również poławianych w beczkach, wszystkie gotowane i konserwowane zgodnie z tradycją.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.