Opis
BABKA BALOCCO PANETTONE MANDORLATO 1 KG
BABKA BALOCCO PANETTONE MANDORLATO 1 KG Nasze Mandorlato to pieczywo cukiernicze na naturalnym zakwasie, zawierające wyłącznie składniki niemodyfikowane genetycznie. Przygotowany zgodnie z tradycją Balocco jest pierwszym panettone z płatkami migdałowymi i cukrem.
Odkryj smak
w prezentu bożonarodzeniowym z
Owinięty Migdał
Nasz Balocco Almond w drogocennym i oryginalnym opakowaniu na elegancki prezent.
Składniki
mąka pszenna – sułtanki 17% – masło – glazura z orzechów laskowych 9% (cukier – mąka ryżowa – olej arachidowy – mąka pszenna – orzechy laskowe 7,2% co odpowiada 0,7% wszystkich składników – maltodekstryna – białko jaja) proszek jajeczny – aromaty) – świeże żółtko jaja – cukier – naturalne drożdże macierzyste (mąka pszenna – woda) – kandyzowana skórka pomarańczy i cytryny 4,2% (skórka pomarańczowa 43% – syrop glukozowy -fruktoza – cukier – skórka cedrowa 11% – regulator kwasowości: kwas cytrynowy) – pasteryzowane świeże mleko – 3% granulat cukru – 2,6% migdały – syrop z cukru inwertowanego – emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych – sól – naturalne aromaty.
Może zawierać inne orzechy i soję.
Podświetlone składniki mogą wywoływać reakcje u osób z alergią lub nietolerancją.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Panettone jest tradycyjnym ciastem bożonarodzeniowym wypiekanym według tradycyjnych receptur, a jego receptura jest zbliżona do wypiekanej w okresie świąt Wielkiej Nocy włoskiej colomba.
Oryginalny włoski przysmak, którego sekret tkwi w wielokrotnym zagniataniu ciasta i dokładnym wyrabianiu. Podzielonymi okresami odpoczynku dla prawidłowego wzrostu ciasta.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.