Opis
CIASTO COLOMBA CLASSICA BAULI 750g
Prosty jak w starym przepisie smak CIASTO COLOMBA CLASSICA BAULI 750g, aby kontynuować opowiadanie o wielkanocnej tradycji.
Ciasto z całymi migdałami i skórką pomarańczy to doskonały przepis na wielkanocny stół.
Colomba jest tradycyjnym ciastem wielkanocnym wypiekanym według tradycyjnych receptur. Kształtem przypomina gołębia, a jego receptura jest zbliżona do wypiekanego w okresie świąt Bożego Narodzenia włoskiego panettone.
Oryginalny włoski przysmak, którego sekret tkwi w wielokrotnym zagniataniu ciasta i dokładnym wyrabianiu. Podzielonymi okresami odpoczynku dla prawidłowego wzrostu ciasta.
Skład: Mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, cukier, kandyzowana skórka pomarańczowa (15,5%) (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier), świeże jaja, masło, naturalne drożdże (pszenica), ziarna cukier (6,7%), migdały (2,2%), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, olej słonecznikowy, mąka ryżowa, sól, proszek z białka jaja, odtłuszczone mleko w proszku, aromatów. Może zawierać inne orzechy i soję.
Waga: 750g
Uwaga – jest to produkt sezonowy dostępny w okresie wielkanocnym
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.