Opis
Colomba z kawałkami czekolady bezglutenowa MOTTA 450G
Colomba z kawałkami czekolady bezglutenowa MOTTA 450G Tradycyjne włoskie ciasto wielkanocne z kawałkami przepysznej czekolady w wersji bezglutenowej.
Składniki: Świeże jaja, Wiórki czekoladowe (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgatory: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy), Skrobia kukurydziana, BEZLAKTOZOWE MLEKO CAŁKOWITE*, bezwodne MASŁO*, naturalne drożdże, skrobia ryżowa, cukier, miód, syrop cukru inwertowanego, pasta z kandyzowanej skórki pomarańczowej (2,5%) (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, naturalny aromat, substancje zakwaszające: kwas cytrynowy), Substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza i guma ksantanowa, błonnik z babki płesznik, Emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, Alkohol, Aromat, Sól, Może zawierać SOJĘ, SENAPE, SESAME i DEGLUTINOWANĄ SKROBIĘ Z BIAŁKA
Waga 450G
Colomba jest tradycyjnym ciastem wielkanocnym wypiekanym według tradycyjnych receptur. Kształtem przypomina gołębia, a jego receptura jest zbliżona do wypiekanego w okresie świąt Bożego Narodzenia włoskiego panettone.
Oryginalny włoski przysmak, którego sekret tkwi w wielokrotnym zagniataniu ciasta i dokładnym wyrabianiu. Podzielonymi okresami odpoczynku dla prawidłowego wzrostu ciasta.
Uwaga – jest to produkt sezonowy dostępny w okresie wielkanocnym
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.