Opis
Sugo ai funghi
Le Conserve Della Nonna sugo ai funghi – sos pomidorowy-grzybowy ze 100% włoskich pomidorów. Preferuje makaron jajeczny, który najlepiej wchłania smaki i aromaty sosu. Doskonały do tagliatelle i lasagne. Le Conserve della Nonna założona w prowincji Modena regionie przesiąkniętym włoskimi wartościami kulinarnymi i tradycjami przekazywanymi przez pokolenia. Sekret przetworów tkwi w prostych przepisach, zbiorach o odpowiedniej porze roku, najwyższej jakości składników i przygotowaniu tuż po zebraniu.
GLUTEN FREE
Waga 190g
Skład: Pomidory 45%, Pieczarki(Agaricus bisporus) 24%, miąższ pomidorowy 16%, cebula, olej słonecznikowy, suszone borowiki(Boletus edulis), czosnek, pietruszka, sól, kwas cytrynowy.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.